صفحه اصلیدرباره‌مهرآییندرباره موسسه آموزشی مهرآیین

درباره موسسه فرهنگی آموزشی مهرآیین

به نام او که انسان را آفريد تا بياموزد، همه ي ما بر اساس فطرت خدادادي، علاقه منديم همواره انسانهايي متعادل، پويا و رشد يافته باشيم و در راستاي همين تعالي، فرزنداني متعالي داشته باشيم.
بنابراين براي تربيت چنين فرزنداني نياز به طرح و برنامه اي ويژه داريم.
فرض کنيد ميخواهيم خانوادهاي دانش بنيان و مقيد به آيين داشته باشيم؛ همچنين ميخواهيم علاوه بر خودمان، فرزندانمان نيز در همين مسير هدايت شوند. به راستي براي تحقق چنين امر مهمي چه بايد کرد؟ آيا خود به تنهايي از عهده ي آن برمي آييم؟ در راه هدايت و تربيت فرزندانمان از چه کساني ياري مي جوييم؟
همانطور که مستحضريد ظرفيت پذيرش دانش آموزان مستعد و تيزهوش در مراکز وابسته با سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان محدود ميباشد و عده ي زيادي از دانش آموزان واجد شرايط حضور در اين مدارس از اين امکانات محروم ميشوند. از اين رو برآن شديم با تأسيس مدارس مهرآيين در سال84-1383 اين خلاء را برطرف نموده و با جذب دانش آموزان مستعد گامي مؤثر در پرورش و آموزش اين عزيزان برداريم.
با مدد از الطاف بيکران خداوند متعال و همت و تلاش تمامي همکاران اين مجموعه، از همان بدو تأسيس توانستيم با ارايه ي برنامه ي آموزشي، پرورشي منظم و مدون نتايج شايان توجهي کسب نموده و در زمينه هاي مختلف علمي، فرهنگي، هنري و ورزشي دانش آموزان شاخص خود را معرفي نماييم.
موسسه فرهنگي آموزشي مهرآيين (واحد راهنمايي منطقه يک) در سال 1383 توسط تعدادي از همکاران فرهنگي که در مدارس وابسته به سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان (به اختصار سمپاد) مشغول به فعاليت بودند تاسيس گرديد و با توجه به هدف والايي که موسسين اين مجموعه از پيش ترسيم نموده بودند توانستند در مدت کوتاهي با کسب افتخارات چشم گيري به يکي از مدارس برتر تهران تبديل شوند.
به دنبال موفقيت چشمگير واحد راهنمايي، موسسه فرهنگي آموزشي مهرآيين در سالهاي بعد واحد دبيرستان و پيش دبستان و دبستان خود را در منطقه يک تاسيس نمود و در حال حاضر اين موسسه داري پنج واحد آموزشي در منطقه يک شهر تهران ميباشد.
با توجه به تقاضاهاي روز افزون و نياز به افزايش ظرفيت پذيرش اين موسسه براي سالهاي آتي طرح توسعه مدارس در ساير مناطق را در دست بررسي دارد و اميدوار است بتواند خدمتي شايسته به فرزندان ايران اسلامي کرده باشد.

پیش ثبت نام