صفحه اصلیاخبار و اطلاعیه‌هااخبار مدرسهاردوی مطالعاتی ویژه آزمون مرآت و نوبت دوم

نتیجه تصویری برای ‪study clipart‬‏

ولی گرامی

با سلام و احترام

با توجه به نزدیک شدن به ایام امتحانات پایانی و نیز آزمون جامع پایان سال تحصیلی، مدرسه در نظر دارد، اردوی مطالعاتی دانش آموزی را در ایام آتی برگزار نماید. این برنامه برای آن دسته از دانش آموزانی که توسط مسول پایه به این اردو معرفی شده‌اند لازم و اجباری می‌باشد و برای سایر دانش آموزان اختیاری می‎باشد. شرح اردو:

• این اردو از تاریخ 12 الی 15 اردیبهشت ماه مطابق برنامه ارائه شده در منزل آغاز گشته و در روزهای 15 و 16 اردیبهشت در مدرسه ادامه خواهد یافت.
  • در طی ایام اردو، مسئولین مدرسه بر عملکرد دانش آموزان نظارت خواهند داشت و به رافع اشکال‎های احتمالی خواهند پرداخت.

چنانچه این دوره از اردوهای مطالعاتی توسط دانش آموزان استقبال شود این طرح ادامه خواهد یافت و در ایام امتحانات پایانی نیز برگزار خواهد شد.

تذکر : بدیهی است که بازگشت دانش آموزان در روزهای 15 و 16 اردیبهشت ماه بر عهده دانش آموز و اولیاء گرامی آنها می‎باشد.

پیوست ها:
دانلود این فایل (ourdo_study.pdf)دریافت[برنامه اردوی مطالعاتی سه پایه]329 kB