صفحه اصلیاخبار و اطلاعیه‌هااخبار مدرسهاطلاعیه آزمون آنلاین

اطلاعیه آزمون آنلاین

همانطور که می‌دانید دومین آزمون آنلاین مدرسه روز  جمعه 10 فروردین ماه بر روی وب سایت مدرسه قرار خواهد گرفت. از آنجا که برای برخی دانش آموزن این نخستین آزمون آنلاینی می‌باشد که می‌دهند، لذا لازم است تا توجه شما را به برخی نکات جلب نمائیم.

شخصیت فرد آن چنان که در خلوت اوقات فراغت شکل می گیرد و رشد می کند در حین کارتحت تاثیر قرار نمی گیرد.

نکاتی در خصوص برگزاری آزمون آنلاین شماره یک

1- تاریخ آزمون 10 فروردین ماه بوده و سئوالات به مدت دو روز (تا ساعت 24، 11 فروردین ماه)، بر روی سایت به صورت on line قابل جواب گویی می‎باشد.

2- مدت زمان آزمون ها 90 دقیقه می باشد.

3- ولی گرامی لطفا همراه با نظارت، شرایط لازم برای انجام آزمون را اعمال نمایید.

پس از کلیک بر روی لینک بالای صفحه (برگزاری آزمون آنلاین) شما به صفحه‌ای منتقل خواهید شد با کلیک بر روی گزینه آزمون های تابستانی دبستان پسرانه نام آزمون‌های موجود را مشاهد می‌نمایید:

آزمون آنلاین پایه نهم - شماره یک - 5 فروردین ماه 97

آزمون آنلاین پایه نهم - شماره دو - 10 فروردین ماه 97

پس از انتخاب آزمون مناسب با توجه به پایه تحصیلی دانش آموز، به صفحه ی دیگری منتقل می‌شوید که در آن از شما نام کاربری و پسورد پرسیده می‌شود. برای این قسمت کد ملی دانش آموز را به عنوان نام کاربری و پسورد وارد نمایید: مثلا اگر کد ملی دانش آموز  0014166451 باشد نام کاربری و رمز عبور او نیز 0014166451 خواهد بود ( به انگلیسی بودن اعداد نیز توجه کنید).

در مرحله بعد از شما خواسته می‌شود تا نام و نام خانوادگی و نام پدر دانش آموز را وارد نمایید (بصورت فارسی)(در صورتی که در آزمون قبلی این مرحله را تکمیل نموده باشید این مرحله را مشاهده نمی نمایید). پس از تصحیح مشخصات در گام بعدی به صفحه شروع آزمون می‌رسید: که چند مورد در آن یاد آوری شد است:

مشخصات آزمون:

- عنوان: آزمون آنلاین پایه نهم - شماره ؟؟؟ - ؟؟؟ فروردین ماه 97
- تعداد سؤالات: 30
- مدت آزمون: 90 دقيقه
توضيحات لازم:
- سؤالات به صورت رندوم نمايش داده مي‌شود.
- آزمون، نمره منفي ندارد.
- به محض کليک بر روي «آغاز آزمون» نام شما به عنوان آزمون‌دهنده ثبت مي‌شود و ديگر قادر به امتحان مجدد نيستيد.
- با کليک بر روي هر گزينه، آن گزينه به عنوان جواب در همان لحظه در بانک اطلاعاتي ذخيره خواهد شد. اگر گزينه ديگري را انتخاب کنيد، آن جواب ويرايش خواهد شد.
- پس از پايان زمان آزمون و يا کليک شما بر روي «پايان آزمون» به صفحه نتايج هدايت خواهيد شد.
- تا انتهاي آزمون از بستن مرورگر و يا Refresh کردن صفحه خودداري کنيد، اين کار به معناي پايان آزمون خواهد بود!

پيغام قبل از آغاز آزمون:

به موارد ذكر شده در بالا به دقت عمل كنيد.

-در زمان اجرای آزمون اتصال خود با اینترنت را قطع نکنید

برای برگزاری این آزمون از اینترنت های پر سرعت (ADSl و ... ) استفاده کنید

با کلیک بر روی آغاز آزمون، آزمون شروع شده و با توجه به زمان باقی مانده به سئوالات پاسخ دهید.

در صورت بروز هر گونه مشکل با مدرسه تماس گرفته و یا با تلفن مسئول فناوری اطلاعات مدرسه تماس بگیرید و یا به این شماره پیامک ارسال نمایید (در پیامک ارسالی نام و نام خانوادگی دانش آموزی و کد ملی ایشان را قید نمایید.

مسئول فناوری اطلاعات : آقای لایق (09125478591) - شناسه تلگرام : @peyman_layeghy

تصاویر تصادفی